sadolfsson

Alla inlägg under mars 2014

Av Sara Adolfsson - 9 mars 2014 22:16

..utan sun..
Fast den kom på eftermiddagen!
Först yoga, lite sämre idag tycker jag men det var nog jag som var ofokuserad.. Och sedan joggade vi en liten sväng längs ån, jätteskönt!
Dusch och lunch och så var det dags att sätta sig med plugget igen! ;) jag får skylla mig själv som tar ledigt lite på veckorna.. ;) och Lydia kom förbi och såg till att jag pluggade en stund! Tusen tack för det!

Sedan mat igen och slängde på Frosen. Så söt film! Äntligen hoppet uppe om att det finns bra barnfilmer med lite skräck i, vi såg ju Lejonkungen när vi va små! Men jag visste det skulle bli en fullträff jag som älskar TRASSEL!!
Åt upp resten av kakan sedan igår med.. Så nu blir det till att ligga på minus några dagar.. ;)

OCH MIN POJKVÄN KOMMER HIT I HELGEN. Så lycklig! Han bokade biljetter idag! LÄNGTAR!

[Bild]

Av Sara Adolfsson - 9 mars 2014 08:52

Söndagen är här. Snart dagens yoga, sedan blir det nog en liten löptur efter så jag får svettas lite. Och sedan blir det nog mat och plugg! :)

Igår var det massa folk här och det är nog första gången jag åter förrätt och efterrätt till tacos! ;) Men åh fan vad gott det var!! Gjorde godaste kladdkakan med kolasås i och chokladdtänkta rice crisps på! Mmmh!!

Av Sara Adolfsson - 8 mars 2014 16:04

Jag glömde berätta om vår sprutpost igår! På vår dissektion av gris så använder vi grisar som äldrekursarna har tränat att sy på. Och i vår gris låg en spruta med ett litet meddelande! Måste komma ihåg att göra det när jag syr.. ;)

Veternitas was here.
På andra sidan stod det lycka till! ;)

Av Sara Adolfsson - 8 mars 2014 13:15

Solen skiner som om det är för sista gången! Så himla fint väder så jag tog en liten cykeltur innan yogan bara för att, synd att det blåser men annars är det gudomligt! Vill köpa stolar till min balkong NU!! Yogan var jättebra! Skönt som attan, 1,5h gick väldigt fort! Tror det gör mer nytta än vad man tror faktiskt! Nu blir det plugg i några timmar.. Fast att jag egentligen vill ta på mig min onepiece, dra med min yogamatta ut och lägga mig och läsa på min balkong!

Solen smiter precis ovanför husen på andra sidan så den ligger rakt på min balkong!

Av Sara Adolfsson - 8 mars 2014 00:41

I går hade jag inget planerat för kvällen, men det ändrade vi snabbt på! ;) Typ halv 9 kom Lovisa, Isabella och Linnea hit och kollade på lets dance! Vi drack lite vin och åt godis! VÄÄÄLDIGG MYSIGT! Ingen är lyckligare än jag när det kommer folk! Vi kom fram till idag under mikroskåpiering av digestionsapparaten, att det suger mycket i min sällskapstarm. Jag gillar att ha folk omkring mig och att träffa nya människor och umgås! Det är min grej! Vad vore livet annars liksom?! Vad man skulle gå miste om saker! :D

Nu nickade jag til några gånger i soffan så dags att sova! Natti!

Av Sara Adolfsson - 7 mars 2014 08:17

Igår blev en lugn kväll! Väldigt skönt! Var hos dietisten efter skolan. Det kändes jättebra, ska nog gå dit några gånger för att få en spark i röven! ;)

Sedan hem och laga mat och plugga och sedan tog jag kväll och kollade lite tv! Älskar den där sista timmen innan man ska gå och lägga sig! Så skönt med en kopp te och vara färdig med dagen. :)

Dig ska vi ha dissektion nu på morgonen, det blir en hel gris så nu blir det lite större djur. Fick några aha-upplevelser kring levern igår så ska försöka få ihop dom idag! Och hitta alla strukturer vi ska kunna... Det är en del.. Och som vanligt är det olika på alla djur.. Sedan ska vi ha demo på hästens grovtarmar. Tror jag har koll på dom men när man tror det så ändras det ganska fort! ;)
Ikväll blir det Lets Dance i soffan! ÄNTLIGEN! Mys!

Saknar min katt!

Av Sara Adolfsson - 6 mars 2014 07:25

Nu är vi redan på slutet på denna veckan, tycker jag det känns som iallafall! Så fort!

Idag skiner solen och hoppas att det ska bli en härlig cykeltur till skolan! Just ni håller vi på med digestionsorgan. Kollar hur de olika delarna ser ut i mikroskåp och övergångar från foderstrupe magsäck och massa annat! Man ska hitta olika celler och ytor för att kunna identifiera preparatet, det är ju det vi ska ha prov på nu närmast.. Fick tillbaka tentan i måndags på nervsystem och cirkulation/respiration och lite missnöjd på första delen men fick alla rätt på andra delen så det väger upp! Men godkänd på båda delarna såklart. :)
Och idag ska vi gå igenom fysiologin i digapparaten, HUR går det till typ! Efter skolan blir det till dietisten.. Uuh, nervös!


Igår var vi på födelsedagsmiddag hos Emma, en vegetarisk indisk linsgryta, faktiskt jättegott! Så mysigt, avslutade med att kolla på Mia.

Av Sara Adolfsson - 4 mars 2014 21:49

Idag blev en mycket bättre dag än vad jag visste om när sen började! ;)
Pluggade på morgonen, började 10, skola till 15.
Sedan cyklade jag och handlade och bytte lampor som va sönder här hemma. Sedan var det att byta om och cykla till gymmet. Idag vare step! Så kul faktiskt! :D Man blir ju väldigt svettig och glad av det iaf, även om det inte är dööjobbigt! Men JÄTTEKUL!

Sedan började det med en liten lös kommentar om att "du får fan komma och äta hos mig idag annars kommer jag få äta schnitzel tills det sprutar ut öronen" och det togs ganska seriöst, så det blev två godingar här på middag idag! Och ingen är gladare än jag! Älskar att ha folk här! Och Lydia hade med semelingredienser så hon gjorde semlor till oss till efterrätt! Och nee, det blev inget plugg idag! Man behöver mysdagar mitt i veckan också!
Nu jäser jag lite vid tvn och ska snart gå och knoppa! Hoppas du har haft en bra dag! Kram

Asså mina ögon.. Ska jag behöva se ut såhär resten av livet...?

Presentation

varmt välkommen. här får du följa min vardag som veterinärstudent. som 21 åring flyttar jag till uppsala från göteborg. får se vart detta slutar..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards