sadolfsson

Alla inlägg under mars 2014

Av Sara Adolfsson - 17 mars 2014 08:25

VECKOPLANERING:
Måndag: skola, mikroskåpiera, träna och plugga hela kvällen!
Tisdag: skola, mikroskåpiera, plugga och sen på kvällen ska jag kolla på kattunge!
Onsdag: skola, plugg plugg plugg!
Torsdag: ingen skola, utan mikroskåpiering, plugg, mikroskåpiering, plugg och så vidare och så vidare....!!!
Fredag: Histologiprov! Sedan vettifan om jag orkar plugga till onsdagens prov.. Men borde väl. Sedan är det avslutning med bandyn och sedan hämta Elin och Kristina!
Lördag och Söndag: plugga och slappa så mycket som möjligt! Mys mys mys!

Ska denna fina flytta hem till mig?! Har jag tid och råd?! ÅÅÅÅH!!

Av Sara Adolfsson - 16 mars 2014 22:05

Det värsta med att ha kompisar och pojkvän här är när dom åker.. :( Suck. Det var jobbigt att lämna av dom, men usch vad det slog till sedan efter dom åkt och jag pluggat klart och skulle mysa till det i soffan.. Då var det inte lika roligt att heta Sara Adolfsson. Längtar hem!

Annars har vi haft det mysigt, förutom att Kareby förlorade SM finalen. Lider med dom. Dom har varit så bra hela året och i den matchen det verkligen gäller något så fick dom inte till det. Usch vad det gjorde ont att se! :(
Några av mina bästa vänner var på planen och jag vet hur mkt de offrar hela vintern.. Nej usch!

Annars började det ju bra med att vi knappt tog oss till matchen.. Hade parkerat hos min morbror för att slippa betala parkering men hade så brottom att vi inte kollade vägen utan gick 15 min åt fel håll! Så vi hade inte tid att vända utan fick åka taxi! Inte nog med det så släppte taxichauffören oss en bit där ifrån så vi fick småspringa en bit ändå! Och sedan efter matchen orkade inte Rasmus gå så det blev taxi tillbaka till bilen.. Vi hade kunnat parkera utanför arenan många timmar för dom taxipengarna! ;)
Sedan bestämde vi oss för att vafan vi är ändå i Stockholm vi går ut och äter?! Slutar med en nota på 500 spänn i mat och 160 i parkeringsavgift.. Fy fan vilken dag.. Studentekonomi-ångest på högsta nivå!

Och idag har vi lämnat av Hanna vid 11 och tog en chokladboll på ett café. Sedan hem och pulade och diskade lite, min man rensade mitt avlopp och tog ner äckelbrädan! YEES! Så nu ska det spacklas och målas.. Men det får bli nästa månad.. ;) Sedan såg vi på herrarnas final och mitt in i andra så skulle Rasmus åka hem.. Så det var bara att åka och lämna honom.

Och nu ligger jag här med massa hemlängtan.. Tur att jag hade glass hemma!

Av Sara Adolfsson - 14 mars 2014 09:27

Asså denna vecka har varit dyr. VILKET VÄDER! Man blir så glad när
Man vaknar på morgonen och man ser att det glimmar över taken!

Idag ska vi mikroskåpiera på förmiddagen, en hemlig låda ihop med min basgrupp. Sedan på eftermiddagen blir det hönsdissektion.. Och dom gick precis igenom här på Nyhetsmorgon hur man styckar en kyckling! Tyckte jag var kul.. ;) Det jag ska göra hela dagen idag typ..
Och Rasmus är påväg hit! Så kommer han ut till skolan sedan och så ska vi chilla med killingarna en stund! ;) SÅ MYSIGT!

Och gårdagens middag.. Spenat och fetaostpaj med soltorkade tomater och cashewnötter! Fantastiskt! Och vi hade tillomed förrätt, för brudarna var hungriga! ;)

Av Sara Adolfsson - 13 mars 2014 18:08

ÅH FYTTIFAN! Vad den skönaste känslan med att springa är att komma in igen! Helt oslagbart! Va ute 7km här efter skolan idag inkl några intervaller! Men rackans vad skönt det var nu när jag kom in! ;) dog på golvet i fosterställning för en stund!

Idag har det annars varit en bra dag i skolan. Åkte dit innan vi började och mikroskåpierade en stund.. Så var rätt mör när klockan slog halv fyra när vi slutade. Annars har det handlat mycket om histologi idag. Hur cellerna vet ut i förmagarna typ! ;)

Nu har jag stått länge i duschen och satt mig tillrätta i pluggstolen. Johanna och Ida kommer snart och så ska vi laga middag ihop idag! SÅ MYSIGT! :D

Och idag föddes det en killing till!

Av Sara Adolfsson - 12 mars 2014 08:01

Och bara två dagar kvar tills Rasmus kommer hit! Vill kramas och pussas så det står härliga till. Åh!!

Igår kväll var jag på step, skönt att svettas. Och sedan hem och slänga ihop grytan, och plugga. Sedan var det dags för premiären av Ryttareliten. En dokumentärserie där man får följa 3par elitryttare, vilken bra serie! Och jag blev så ridsugen! Nu vill jag ha häst och träna och tävla!

Och sedan åt jag min goda rotfruktsgryta och pluggade lite till och sedan natten!

Av Sara Adolfsson - 11 mars 2014 07:28

Dag igen.. Dags att klä på sig rocken ock ställa sig vid dissektionsbordet.. Det är jättekonstigt men det är jättemånga i vår klass som tycker att dissektionerna är det tråkigaste, inkl mig själv. Jag tror att det är lite ångestladdat för att man ska kunna så himla mycket och orka hålla fokus så länge och ha koll på så många latinska delar som möjligt.. Men men.. Det är ju bara att görat.. Idag är det idisslarnas digestionsorgan.. Så det blir alla förmanar och tarmar på ko och typ get att få koll på idag.

Sedan blir det hem och plugga gårdagens föreläsning, och step!

Wrapspuben verkade omtyckt iaf! Så det var väldigt skönt! Det var väldigt roligt och det kom en hel del folk tycker jag allt!

OCH igår träffade vi killingarna! Så söta så jag dör! Jag ska ha en get när jag blir stor. Dom är assköna!

Av Sara Adolfsson - 10 mars 2014 07:20

GUTEN MORGEN!

MÅNDAG: Pubfix, mikroskåpiering, skola, getövning, WRAPSPUB! Ska göra pulled chicken MMH!

TISDAG: Skola, plugg, step och matlagning! (Rotfruktsgryta i min vackra gryta!)

ONSDAG: Skola, spinning, plugg.

TORSDAG: Mikroskåpiering, skola, sälja tavla (fick 290kr för en tavla jag hade i förrådet!!) och sedan helst gym och sedan middag ihop med goda vänner (Fridolf kommer hem till Uppsala igen)!

FREDAG: RASMUS KOMMER 12!! JAAADÅ!! Längtar längtar längtar! Och Hanna och Vickan kommer mitt i natten! Bästa fredagen på länge!

LÖRDAG OCH SÖNDAG:
Dambandyfinalen på lördagen, antagligen utgång på kvällen. Och sedan vara med mina vänner och pojkvän så mycket jag bara kan!

Vickan och Nova. <3

Presentation

varmt välkommen. här får du följa min vardag som veterinärstudent. som 21 åring flyttar jag till uppsala från göteborg. får se vart detta slutar..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards