sadolfsson

Alla inlägg den 2 mars 2014

Av Sara Adolfsson - 2 mars 2014 20:41

och jag som tyckte att veckan gick fort.. då gick helgen sååå mycket fortare!

fredag var det skola och träning och sedan kom pappa på kvällen.

lördag var det match, vår sista match för denna säsongen. tyvärr åkte vi ut i kvartsfinalen, och det var längesedan jag gjorde det.. men jag känner ändå att denna säsongan har gett väldigt mycket. jag känner glädje när jag åker till träningen igen (inte samma gamla övningar och åka och kolla på klockan och vilja att det bara ska ta slut), tycker det är roligt, får lära mina medspelare något (hoppas jag iaf) och jag har även lärt mig massor jag med. nej, nu med facit i hand så har det varit en grym resa att få börja bygga detta lag ihop med otroligt goa lagkompisar, utan er tror jag inte jag hade klarat skolan så bra. jag var hemskt nervös i början, skulle jag orka åka, skulle jag orka börja om, men ja, alla dagar i veckan! jag älskar att spela bandy, jag älskar lagsport, men har lärt mig att det är mer än att bara ta SM-guld som vart siktet de senaste åren och med det mycket besvikelse när vi inte lyckats. självklart mkt besviken att åka ut, men man måste vända sig om och se att vi utvecklats som lag! fantastiskt!

MYCKET KÄRLEK TILL HAMMARBY DAM, efter så kort tid tillsammans, underbart! puss till er.


sedan så hade jag med pappa på sittning på kåren, det var jättetrevligt faktiskt!

idag har vi byggt om mitt förråd! jätteskönt att kunna använda det utrymmet istället för att bara knö in sakerna! iom att jag har det så nära så kan jag ju gå ner i strumporna och hämta saker! gött!

nu har pappa åkt, jag städade undan lite och ska dra på en film nu! 


     



Presentation

varmt välkommen. här får du följa min vardag som veterinärstudent. som 21 åring flyttar jag till uppsala från göteborg. får se vart detta slutar..

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards